התלבטות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/05/2014 | 07:41 | מאת: איתן

הותקפתי על ידי אדם במקום ציבורי פתוח אולם התוקף למעשה שניים אחד תקף גם פיסית גם הם אנשים שאין לי הכרות קודמת איתם. עובדתית זו עבירה אבל מקריאה על גורל תלונה ותביעה כזו הבנתי שאין טעם בכך! אבל אני מתקשה לקבל את זה שנפגעתי וואין לכך ביטוי ! קוגניטיבית ברור לי החוסר טעם בהליכים זה הרי להכנס לטינופת רגשית עם התוקפים! אבל רגש כעס נורא על אי היכולת להגיב! שמח שבחרתי לא לתקוף חזרה ובכל זאת יש בעיה רגשית לקבל את ההחלטה לא להחזיר!

12/05/2014 | 15:23 | מאת: מיכ

אני חושבת שאתה מאוד אמיץ, נכון קשה להיכנס לתביעות, אבל אני חושבת שאולי עבורך חשוב לדבר על זה, לברר מה היה ואיך אתה מרגיש, אם אתה חושב על כך וזה גורם לך למה שספרת, בהחלט יש מקום להיוועץ בעניין הנקודתי וללכת לטיפול, אפילו קצר מועד על מנת לראות איך אתה עם כל זה... בהצלחה.

אני בטוחה שזו הייתה חוויה קשה ואולי אף טראומתית. מבינה את החשש להתלונן וגם את חווית חוסר האונים והכעס שאיתם נשארת. כפי שנכתב לך אולי יש מקום לדבר על העניין בטיפול ממוקד בייחוד אם תשים לב שהארוע אינו מרפה ממך, ושהמחשבות מטרידות. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה