שלום ליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

06/05/2014 | 23:32 | מאת: ישראל

שלום ליאת כתבתי פה בעבר פעם אחת , מה שאגב לא ממש עזר , תוך כמה ימים הגעתי לאשפוז ... אבל עכשיו המצב יותר טוב או יותר נכון לפחות רגוע , חזרתי לאתר , סתם משוטט ופשוט רציתי להודות לך , כל כך חם מצידך , להציע כאן עזרה , בחינם ללא כל תמורה , בלי כללים שלפעמים מיותרים . בעולם של כלכך הרבה כאב ואגו וכסף שמוסבבים את הכל טוב לראות ולדעת שיש אנשים שאכפת להם , שמוכנים לתת טיפה או אפילו יותר לרווחת אנשים אחרים אולי עוד אשתמש באתר בעתיד , מקווה נורא שלא אצטרך ובכל מקרה מכיוון שהכאב של אנשים פה גדול מנשוא ובטח לא מכירים בעזרתך כפי שבטח היית רוצה אני יודה בשמי אך בעצם בסתר ליבם בשם כל אדם שליבו בקרבו על טוב הלב שלך - קוראים לזה הומניות ואולי זה העיקר תודה תודה תודה

היי ישראל, קראתי את מה שכתבת ו...תודה רבה. נעים לפתוח הודעה ולפתע לגלות הכרת תודה בלתי צפויה, זה מאד מחמם לב ומרגש. מצטערת לשמוע שהמצב החמיר בזמנו מבחינתך אבל גם שמחה לשמוע שעכשיו יותר רגוע...מאחלת לך שיימשך כך ואתה מוזמן לקרוא פה או לשתף או גם וגם, איך שיתאים לך... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה