.אז הלכתי לפגישה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/05/2014 | 18:19 | מאת: מיכ

לנסות למצוא פתרון והיא ממש לא מוותרת עליי, בקשה ממשהיא אחרת להחליף...אני מודה לאותה אחת שהייתה מוכנה זה לא קל להחליף זמנים של טיפול...מצאנו פתרון, אמנם יהיה לחוץ, קצת בעייתית השעה ואבוא ל45 דקות ולא 50 גם טוב :) רוצה לשתף שאני ובת דודתי מחפשות יחד על בני משפחתנו שנספו בשואה(קצת חיפוש מחט בערימת שחת) אבל זה עושה לי טוב לחפש על העבר... ודברנו בפגישה שאני גם חושבת על העתיד...פעם חייתי מיום ליום אז היא אמרה שזה סוג של השרדות...אולי... ערב יום הזיכרון, נזכרת בחברים שלמדו איתי ונהרגו בלבנון, אז מקדישה להם את שירו של יהודה עמיחי זכרו והזכירו מילים: יהודה עמיחי לחן: דורון בועז לוינסון קיים ביצוע לשיר זה ואתם שזוכרים רק פנים, אל תשכחו את הידיים המושטות ואת הרגלים הרצות בקלות ואת המילים זכרו שגם היציאה לקרבות הנוראים עוברת תמיד דרך גנים וחלונות וילדים משחקים וכלב נובח זכרו והזכירו לפרי שנשר את העלים ואת הענף, הזכירו לקוצים הקשים שהיו רכים באביב, ואל תשכחו שגם האגרוף היה פעם יד פתוחה ואצבעות וגם השיר הזה קצת בשבילי להזכיר לי את הילדות הטובה שלי...הגעגוע לילדות רחוקה....ואולי חיבור העבר והעתיד שאני עושה כעת חשוב עבורי..מרגישה יותר רצון לחיות, לחוות ולהיות ופנים אל העתיד.... תודה לך שאת מאפשרת לשתף פה, מיכל

היי מיכ אז מזל שהחזקתי אצבעות :) נהדר שמצאתן פיתרון. הימים הללו של יום השואה ויום הזכרון לוקחים הרבה פעמים להתכנסות פנימה, מגע עם העבר עם ההסטוריה ועם מה שאין... לפעמים יש בזה אפילו משהו נעים ומרפא... ליאת

11/05/2014 | 17:52 | מאת: מיכ

מנהל פורום פסיכותרפיה