נוצר מצב ביש...

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

30/04/2014 | 20:57 | מאת: מיכ

לא אוכל להיפגש יותר עם המטפלת שלי בשעה הקבועה שלנו ואין שעה אחרת מותאמת לשתינו, כך שבשיחת טלפון אמרתי לה שנפרד היא אמרה שנפגש לפגישה הבאה (שאז עוד נוכל להיפגש )לדבר על זה...היא אומרת שעוד חודשיים נהיה יותר גמישות ואז נמצא שעה והיא צודקת ...אז תהיה הפסקה של חודשיים, לא רוצה הפסקה אוףףףףףף מעדיפה להיפרד....היא הציעה פגישות בשיחות טלפון בשעה קבועה, אני מעדיפה שלא כי עד שהצלחתי להפטר מזה שפעם שוחחנו בין הפגישות זה יחזור???? היא אומרת שזה יהיה בשעה קבועה......אוףףףףףףףףףףףףףף מה עושים? מה עדיף????????? רוצה להיפרד ואפילו לא לבוא לפגישה הבאה לדבר על זה כי זאת תהיה הפגישה האחרונה....... :( אוףףףףףףף

היי מיכ לפעמים לכאורה קל יותר "לחתוך בבשר החי" מאשר להפרד באופן תהליכי או גם לשנות את אופי הפגישות שגם בזה יש סוג של "איבוד" של משהו..אבל לטווח הרחוק פרידות שמהותן קטיעה נחוות כקשות... ליאת

04/05/2014 | 14:27 | מאת: מיכ

אני לא ממש רוצה לעזוב...אני פשוט רוצה שיישאר הסטטוס קוו וזה לא יישאר, לפחות היא לא מוותרת עליי אפילו שאני כבר הייתי מוכנה לוותר...נשוחח שוב, הפעם בפגישה ושם נראה מה יהיה, תחזיקי לי אצבעות? :)

מנהל פורום פסיכותרפיה