פגועה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/04/2014 | 01:20 | מאת: gigit

ליאת .אני פגועה מהמטפלת שלי. אני כל ראש השנה ופסח וביום הולדת של הקשר שלנו נותנת לה מתנה.זה בדרכ משהו שאני מכינה. עבודת ידי עם ברכה שאני כותבת...היום הבאתי לה מארז חפיפה מחנות מיוחדת לשוקולדים וצירפתי ברכה..עוד לפני שהיא ראתה מה זה או קראה את הברכה היא שאלה אם אני לא מגזימה ושהיא מודעת למצבי הכספי..נפגעתי מאד יצאתי מה קליניקה ונכנסתי לאוטו..היא שלחה הודעה וצלצלה וביקשה שאחזור..חזרתי..היא התנצלה ואמרה שהיה ממבוכה אני פגועה סהכ רציתי לשמח אותה ושיהיה לה ול משפחתה מתוק בחג..

16/04/2014 | 17:04 | מאת: מיכ

אני כל כך מבינה אותך....אני כל חג מביאה לה מתנה וברכה, פעם היא אמרה שאני לא חייבת, ואז גם קצת נפגעתי אבל שוחחנו על כך, מדוע חשוב לי להביא לה כל חג מתנה? האם לא מספיק לומר תודה וכו'... חשוב שתשוחחו על כך, מדוע חשוב עבורך להביא לה מתנה? מה זה עושה לך? אני חושבת שמה שהיא אמרה זה מתוך התחשבות ואמפתיה אולי אפשרי לחשוב על זה גם כך? אמרתי לה שאני לא אוהבת שאומרים "לא היית צריכה" ועוד.....והיא מאז אומרת תודה וזהו, ואמרתי לה שאני אחליט מתי להביא לה, חשוב לדבר על זה כמו כל דבר בטיפול, היא הרי כל כך יקרה עבורך...חג שמח, מיכל

היי גיגית, נדמה לי שמיהרת להפגע...נשמע שהיא בסך הכל רצתה להגיד משהו דווקא ממקום שרואה אותך רואה איך למרות המצב הכלכלי- השקעת. וחוצמזה אולי היא פולניה? :)) ליאת

17/04/2014 | 21:30 | מאת: gigit

כשכתבת על הפולניה...כי היא בדיוק אמרה את זה..."הפולניות יצאה לי"..כך שקלעת בול..תמיד כייף לקרוא אותך.תודה!

מנהל פורום פסיכותרפיה