ליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/04/2014 | 17:34 | מאת: gigit

אם כל כך קשה אז למה שלא תסעי לבית חולים למחלקת פסיכיאטרית להתאשפז...זה מה שהרופאה אמרה לי היום שאמרתי לה שהכדורים החדשים לא עוזרים..וש המצב קשה יותר..לא מתפקדת..לא עבודה לא טיפול בילדה..לא כלום...אמרתי לה שאני לא נוסעת לבית חולים..שיש לי עבודה שא אבד אם אתאשפז..ושיש לי ילדה שאני לא יכולה להיעלם לה ויש לי בעל שאם אני אתאשפז כל המשפחה שלו תדע על כך ויש לי הורים שאחרי שאיבדו בן להגיד להם שהבת מאושפזת במחלקה פסיכיאטרית זה להרוג אותם..היא מבחינתה שלחה לבית חולים כי היא לא יודעת להתמודד עם המצב..אז אמרתי שיש החמרה בעקבות הכדורים..אז מה את שולחת אותי לבית חולים?!?!?!..זו הרופאה שאני כועסת עלייה אבל יש את הפסיכולוגית גם ומזל שיש לי אותה..רק שגם לה קשה איתי אני חושבת..ליאת מה עושים???

<p>היי גיגית, הרופאה דיברה כמו רופאה ואולי אפילו אחראית. היא רצתה לחשוף אותך לאפשרות הזו כדי שתדעי שיש גם דרך כזו, זה עדיין לא אומר שאת חייבת לבחור בה. אני חושבת ש"הקולות" שאומרים לך שיש ילדה, בעל ועבודה הם גם קולות מחזיקים,קולות שמספרים שיש אולי בשביל מה לקום בבוקר, ובשביל מי להמשיך להתמודד. אני מאמינה שקיים הכדור המתאים, זה עניין של ניסוי וטעייה. מקווה שאת משתפת גם את הפסיכולוגית כמובן בכל מה שקורה. לא להתייאש..., ליאת</p>

מנהל פורום פסיכותרפיה