סתם..

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/04/2014 | 01:10 | מאת: מאי

היי ליאת, באתי להיות פה קצת... המטפלת יצאה לחופשה ל3 שבועות ... לבנתיים עבר שבוע ויום.. זה מביך שאני סופרת את הימים.. החופשה שלה קצת קשה לי..אין לי מה לשאול.. סתם משתפת אותך, מקווה שזה בסדר.. ועל הדרך אני אאחל לך חג שמח :)מאי

היי מאי יקרה, מוזמנת להשאר ולשתף וברור שזה בסדר שאת פה ואם זה עוזר כדי להעביר את הזמן :) אז מה טוב...חג שמח גם לך! ליאת

16/04/2014 | 00:51 | מאת: מותשת

זה בסדר. זה ממש מקל. ו-3 שבועות זה פרק זמן לא קל. תנסי לחשוב כמה עבר... אולי זה יקל.

מנהל פורום פסיכותרפיה