תודה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/03/2014 | 11:16 | מאת: יעל

ליאת הי, רציתי להגיד לך תודה. לשאלתך כתשובה האם אוכל להביא את הדברים לפגישה - אז אכן עשיתי זאת. תשובתך הדהדה בתוכי ונתנה לי את הכוח והיכולת לדבר על הכאב ולנסות לגעת בסוגיה זו גם בפגישה. כששכבתי חשבתי על מה שכתבת לי ומילותייך הכתובות אפשרו לי שיח יותר כנה , שמן הסתם לקח אותנו לכל מיני מקומות. לקח אותנו. לא נשארתי תקועה עם אותן חסימות ועצירות שהן מנת חלקי בפגישות מתוך חשש כה עז לדבר ולהיפתח. אני מקווה שאוכל לשמר זאת, את היכולת להביא את עצמי ללא חשש גם בהמשך. תודה לך!

היי יעל, מאד שמחה לשמוע שעזרתי ולו בקצת :) את נשמעת רגועה יותר... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה