הטיפול שלי נגמר

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/03/2014 | 03:40 | מאת: מפורקת

מפורקת והפעם באופן סופי. טיפול של 4 פעמים בשבוע, זו אני עם ענין השקר שכתבתי בשבוע שעבר. ושוב גילתי שקר, והפעם התעמתתי. ומאז נתק מוחלט בינינו. לא יודעת איך להגיב לזה. רק יודעת שאני במקום הכי נורא בחיים שלי. נקודת המשען שלי נעלמה, ובצורה טראגית... וגם אין מי שיעזור. פעם ראשונה שאני עומדת במצב שאין טיפול להחזיר אליו את הדברים האיומים ולדבר בו עליהם. מה עושים ליאת? מה עושים???????????????

<p>היי לך, נשמע מאד קשה. האם לא ניתן היה לדבר על מה שקרה? מדוע זה הוביל לנתק מוחלט?, ליאת</p>

18/03/2014 | 16:49 | מאת: מפורקת

ותודה על התגובה המהירה. מדוע זה הוביל לנתק מוחלט? (השערה שלי, שהוא כעס מאוד על החשיפה שהעמידה אותו באור לא נעים). בעקבות החשיפה היתה לנו שיחה מאוד קשה. הוא הסביר שלא משנה מה קרה מצידו ואין מה לדבר על כך, ולא משנה האם הוא שיקר או לא. ואם אני רוצה להגיד משהו עלי להגיד אותו רק מהכיוון של הרגש שלי שזה כאב לי, ללא תלות או איזכור של החלק שלו או של האירוע שגרם לכך. הסברתי לו שזהו אבסורד ואני צריכה לדבר על מה שקרה, אך ללא הועיל. הוא אומר שהוא קשוח כעת, כששאלתי למה התהפך כך. אך מה שאני מבינה ממנו הוא שהוא כועס מאוד מאוד. לכן נגמרה היכולת לתקשר. לכן גם הטיפול נגמר. אני מרוסקת...

מנהל פורום פסיכותרפיה