חיסיון טיפול ודוחות מפגש

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

17/03/2014 | 23:50 | מאת: פול

היי, האם טיפול דרך קופת חולים ניתן לראות אותה בהיסטוריה הרפואיית, זה לא תחת חיסיון? והאם נהוג/חובה ש מטפלים ירשמו דוח סיכום מפגש? אשמח לדעת

היי פול, בדרך כלל הפגישות נרשמות בהסטוריה האישית של המטופל בתיקו בקופת חולים (היום הכל דרך המחשב) לא תמיד רשום התוכן אבל רשום שהיה בכך וכך מפגשים. יש חסיון עד כמה שאני יודעת בתחום בריאות הנפש והוא אינו חשוף לרופאים אחרים או גופים אחרים. ליאת

18/03/2014 | 20:16 | מאת: פול

מה לגבי דוחות סיכמו פגישה? המטפל מסכם מפגשים על מנת לראות התקדמות, פרוטוקול, משהו שיזכיר אם חוזרים אליו לאחר תקופה?

מנהל פורום פסיכותרפיה