אשמח לדעת היכן מתקיימת סדנא לניהול כעסים בצפון

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

17/03/2014 | 16:49 | מאת: ליאת

ואשמח לדעתאיזה אלטרנטיבות קיימות על מנת להיפטר מההרגל הרע הזה של עצבים וכעסים כגון דיקור או היפנוזה ומה ההדבל בין כל הטיפולים הללו תודה רבה למענה מהיר כי אני ממש שבר כלי מהמצב תודה

היי ליאת אני לא מכירה סדנה כזו. כדי להפטר מהכעסים צריך להבין יותר: רקע, האם יש סיבות ספיציפיות לכעסים, טריגרים, איפה הם באים לידי ביטוי ועוד. את זה אפשר לעשות בדרך כלל בטיפול נפשי. דיקור או כל טיפול אלטרנטיבי יכול לעיתים להפחית מתח כללי בגוף ולעיתים טיפולים כאלו יכולים להיות טיפולים תומכי טיפול נפשי. ליאת

18/03/2014 | 15:35 | מאת: ליאת

וכל השאר הם רק תומכים ומקלים ?? תודה רבה אני פשוט במצוקה והבית שלי מתפרק אשמח לתובנות

מנהל פורום פסיכותרפיה