דחפים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/03/2014 | 19:32 | מאת: מאי

היי ליאת, איך אני יכולה לשלוט בדחף שיש לי? למשל אם אני מאוד עצבנית על המטפלת ושולחת לה הודעה של סיום טיפול מבלי שאני באמת רוצה לסיים..בכללי נורא קשה לי לשלוט בדחפים.. והמטפלת אמרה לי שאני צריכה לקחת אחריות על מילים שנאמרות.. ושלמילים יש כוח.. תודה ליאת :) ואני מאוד מעריכה את העזרה שלך !!

הי מאי, אני מניחה שהנושא הזה של שליטה בדחפים עולה בטיפול ...זה נושא גדול מאד כך שאני לא חושבת שאוכל לומר משהו שיעזור , אבל עצם החשיבה על הנושא והמודעות אליו זו כבר תחילת הדרך לשליטה, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה