לחץ

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

02/03/2014 | 14:00 | מאת: ליה

ליאת שלום, יש לי בעיה באופי, שכשאני נלחצת ממשהו פתאום אני לא חושבת באופן הגיוני, ממשהו חשוב. ממה זה נובע? באופן רגיל אני בן אדם הגיוני מחושב ושכלתני כשה מגיע למצב שאני לא יכולה יותר, כתוצאה מלחץ בנושא, ה99%, אני נדחפת לרגש.בת 51.רווקה. מה דעתך?

היי ליה, זה רק מצביע על כך שאת אנושית. ודרך אגב מחקרים טוענים שבסופו של דבר גם אם נדמה להו שההחלטות שלנו הן רציונליות הן בסופו של דבר דווקא רגשיות או לפחו משולבות בין רגש וקוגניציה. זה בסדר גמור להגיב לפעמים גם ממקום רגשי... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה