שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/02/2014 | 15:09 | מאת: רוני

שלום, יש לי מדי פעם תופעה מאוד מוזרה שאני לא יודעת איך לתאר אותה אבל אנסה: זה קורה בדכ כשאני במקלחת או לפני שאני נרדמת ומה שקורה זה שאני שומעת כל קול מאוד חזק. אני שומעת את דפיקות הלב שלי, אני קצת מתנשפת, כל פתיחה של בקבוק שמפו או כל תזוזה עם השמיכה נשמעים לי כמו רעש מאוד חזק שביומיום בכלל לא שמים לב אליו. המילה שהכי עומדת לי על קצה הלשון היא כאילו כל הרעשים נעשים בכוונה. האם זו תופעה שפעם שמעתם עליה? זה מאוד מטריד אותי.תודה.

היי רוני, אני לא בטוחה שהבנתי לגמרי למה את מתכוונת ובכל מקרה אני לא יכולה לאבחן את הבעיה דרך האינטרנט. במידה ואת מרגישה שהתופעה הזו מציקה לך ומטרידה אותך אולי כדאי לגשת לפסיכיאטר לשיחה ואבחון הבעיה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה