מה זה אומר

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/02/2014 | 14:01 | מאת: .

היי.. מה זה אומר כשלא מסוגלים להאמין למטפל לא משנה מה? לא משנה מה יקרה, אני לעולם לא אאמין. גם אם כן, אז שניה אחר כך אני אמצא מה לא בסדר!! איזה כיף! אני נהנית מהעולם המלא אכפתיות הזהההה. מכולם אכפת, רק אני כלום. אמרו לי שאני הודפת ומרחיקה בכתיבה שלי. העיקר כולם שווים התייחסות, רק אני לא. איך אני רואה את העתיד הורוד שעוד מחכה לי.

היי נקודה אולי יש משהו מוכר בלהיות במקום של לא להאמין, של "אני לא שווה התייחסות" מוכר ומגן, מגןלמשל מפני ציפיה ואכזבה? אולי למשל מפני תקווה? אולי מפני האפשרות לאהוב ולהפתח? לא יודעת ממה אבל בטוחה שאצלך התשובות... ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה