מסוכנות הורית כשיש בעיית אישיות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

06/02/2014 | 00:07 | מאת: נעמי

אני ובן זוגי גרושים כחמש שנים. במהלך כל החמש שנים הגרוש דלי ניסה בכל דאך ללכיע ביחדיו נפשית ורגשית בלי לחוס עליהם ומצד שני חושב הוא שהוא אבא של השנה. בשיחה עם איש מקצוע נמסר לי שיש לו בעיות נרקסיסטיות ולכן אני חושש לילדיי האם ה ו א מסוכאת הבעיהן לילדים ואיך אפשר לאבחן

הי נעמי מניחה שאת נמצאת במצב לא פשוט בכלל ואף מפחיד. האם עירבת את שרותי הרווחה? ישנה אפשרות להעביר אותו אבחון מסוגלות הורית וכן מאד חשוב להעלות את תחושותייך בנוגע למסוכנות. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה