שאלות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/01/2014 | 01:04 | מאת: מאי

היי ליאת, רציתי לשאול האם מטפל יכול להירתע או להלחץ מזה שמטופל מאוד אוהב אותו? ועוד שאלה.. האם לגיטמי לדבר בשפה חופשית כשמדברים על נושאים שקשורים למין נגיד כמו שאדבר עם חברות.. או שהשיחה צריכה להיות יותר מכובדת בגלל שהיא פסיכולוגית שלי.. וגם יש פערי גיל.. היא בת 40 ואני 25..? תודה ליאת

היי מאי, לא חושבת שמטפל נרתע מזה שמטופל אוהב אותו, גם תחושות כאלו הם לעיתים חלק מטיפול וברור שזו אינה אהבה רומנטית. (גם אם לפעמים היא מרגישה ככזו). אפשר לדבר גם על מין אבל חושבת שכן יש הבדל בין שיחה עם חברות על הנושא לבין שיחה עם המטפל משום שנראה לי שכשמשתפים את המטפל בנושא יש לזה מטרה מסויימת שונה מזו של שיחה עם חברות. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה