חולת ירח

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/01/2014 | 11:31 | מאת: עדי

שלום, אני בת 35 מאז הילדות אני יודעת שאני סובלת ממה שנקרא "חולת ירח" קמה מתוך שינה מסתובבת בבית או סתם מתיישבת במיטה ומתחילה לדבר מתוך חלום. ברוב המקרים אני לא זוכרת כלום. לפני כמה שנים הלכתי למעבדת שינה והם לא מצאו שום דבר לא תקין ולא הפנו אותי להמשך טיפול. כרגע אני יוצאת עם מישהו שמאוד קשה לו כל העניין הוא מתעורר מזה וקם עייף בבוקר, הדבר משפיע על הזוגיות שלנו וגורם לו למחשבות על המשך הקשר. האם יש לדבר הזה פתרון? תודה

היי עדי, אם נבדקת במעבדת שינה וזה לא עניין נוירולוגי אז כדאי לגשת לאיבחון נוסף אולי אצל פסיכיאטר או גם לטיפול רגשי. את כותבת שהפנו אותך להמשך טיפול לאיזה טיפול הפנו אותך? ומדוע בעצם את לא הולכת לקבל את הטיפול הזה? יש לך כרגע סיבה טובה מאד לטפל בעצמך..כך נשמע אז אולי כדאי? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה