חששות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

12/01/2014 | 10:47 | מאת: ליה

אני די חוששת שהורי הקשישים ישנו את הצוואה לטובת אחי או אנשים אחרים ואני אשאר בלי כלום.אני די דואגת להם ומטפלת בהם אבל קשה לבטוח בהם, יש להם מצבי רוח, נתקפים חרדות, חוששים מהמוות. מה יהיה איתי?מה אני יכוןלה לעשות בשלב זה? הם לא מוכנים לשנות שום דבר למעני?

היי ליה, מה שלומך? איך את מרגישה בימים אלו? זוכרת את הודעותייך הקודמות. האם החשש לך מבוסס על משהו או שזו יותר חרדה לא ראציונאלית? האם אפשר לדבר על כך עם הורייך? בכל זאת את אומרת שאת זו שמטפלת בהם...וגם אם יש כעסים ביניכם עדיין נשמע לי שיש קשר, ואף משמעותי לא? ליאת

15/01/2014 | 11:48 | מאת: ליה

הקשר עם הורי הוא בסדר אולי זו חרדה לא רציונלית. תמיד חוששים מהלא צפוי, הם יכולים לשנות דעתם אולי לתת למישהו אחר דברים שאמורים להיות בשבילי. חוששים מהלא צפוי והרי הם מאוד קשישים הם חרדים עיפים כמו שהזגרתי חוששים מהמוות, ומטבע הדברים זה בא בהתנהגותם לביטוי. אי אפשר לסמוך עליהם כמו פעם.

מנהל פורום פסיכותרפיה