זוגיות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

06/01/2014 | 02:10 | מאת: מאי

היי ליאת, מה נשמע? :) רציתי לשאול האם אפשר להיות בקשר זוגי מתישהו כשכרגע אני פוחדת מאוד מזוגיות? לא יודעת איך להתגבר.. אני מנסה להבין מה הבעיות שלי... אני בחרדה שאולי אני כבר לסבית או משו.. ניראלך שאם הייתי לסבית הייתי יודעת בפנים שאני כזאת? התקרבתי מאוד למישהו בעבודה .. אנחנו נפגשים כל יום ויש כימיה טובה מאוד אבל אני לא מרגישה שאני מאוהבת בו.. וגם אתמול התנשקנו ועשינו כל מיני דברים בפעם הראשונה.. והרגשתי גועל וכל מיני דברים.. גם חלק מהזמן חוויתי ניתוק..שאולי ההטרדות מפעם השפיעו..בכל מקרה אני פתאןם מרגישה שאני לא רוצה מגע איתו יותר.. יכול להיות שהפחד השפיע? ועוד משהו.. אף פעם לא חוויתי קשר רציני.. ניראלך שהסוג של הקשר הזה(בערך חודש) יכול לקדם אותי באיזשהו מקום? אפילו אם בסוף זה לא יסדתר... תודה ליאת

היי מאי, אמרת בין השורות הרבה דבאים על עצמך גם שקשורים לחוויות עבר לא טובות מכיוון שאני לא מכירה אותך אני לא יכולה לדעת ממה הפחד שלך מזוגיות אבל נשמע לפי מה שכתבת שזה לאוו דווקא עניין של זהות מינית...מניחה שאת מעלה את הנושאים הללו בטיפול והמטפלת שמכירה אותך יותר בודאי תוכל לעזור לך לענות על השאלות שלך יותר טוב ממני... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה