שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

28/12/2013 | 20:41 | מאת: יעל

יש לי חבר גרוש המגדל 2 ילדים, אני רווקה מבוגרת, רציתי לשאול מה אפשר לעשות כדי שיתכנו נשואים ולגדל ילדים כאמא בזמן שאיני האם הביולוגית? האם יתכן סוג של הסכם: החינוך באחריות האב, כי צפוי שיגידו "את לא אמא שלי, תעופי לי מהעניים", גם כך גידול ילדים ביולוגיים קשה היום... מה את מציעה?

היי יעל, לא לגמרי הבנתי את שאלתך, נשמע לי שמה שמשמעותי במה שכתבת זו החרדה שלך מעניין אולי גם השאלות והתהיות מה אכן "מעמדך" ותפקידך למול הילדים. אני חושבת שחשוב לדבר על הענין עם בן זוגך באופן פתוח כך שתוכלו לחשוב יחד איך להתנהג, מהן הציפיות שלכם זה מזו ועדו ועוד ... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה