עבודת צוות והובלתו בעבודה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/12/2013 | 19:03 | מאת: נטע

שלום,רציתי לשאול לגבי עניין שמציק לי במקום העבודה. אני עובדת בגן ילדים, וכשהגננת לא נמצאת אני ממלאה את מקומה. במילוי המקום אני מובילה את הגן ואחראית על סדר היום, וגם על הצוות שעובד איתי. בימים כאלו אני מרגישה שלפעמים שאר הצוות מרשה לעצמו לפטפט יותר משום שהגננת הראשית לא נמצאת,ובימים כאלה אני מתוחה יותר כי אני רוצה לוודא שהכל בשליטה ובסדר, כדי שהכל יתנהל כשורה.אם לפעמים אני מעירה לבנות בצורה נעימה, אז ישר אומרים לי הכל בסדר.. אל תדאגי..את מגזימה.., עכשיו אני מאד מודעת למה שקורה סביבי בכלל לא רק בעבודה, ואני יודעת לצפות טוב מאד קדימה, כך שבעבודה לפעמים זה טוב כי אני יכולה למנוע דברים כמו השתוללות מוגזמת של אחד הילדים לדוגמא.. האם התנהגותי תקינה? בסופו של דבר אני רוצה לסיים את היום בשלום.. בלי פציעות מיותרות.. אני יודעת שאיני מגזימה בדרישותיי, למה זה מרגיש משאר הצוות שאיתי שכן? בנוסף המון דברים נופלים עליי תוך כדי היום, וזה מרגיש ששאר הצוות אינו שם לב למה שקורה..אני לא יכולה לעשות את רוב הדברים בעצמי.. איך זה הגיוני שאני שמה לב מה קורה, והשאר לא..אולי אני מצפה יותר מדי מהבנות שעובדות איתי? תודה רבה :))

היי נטע, קשה לי לומר לפי מה שאת מתארת האם מדובר בדרישות מוגזמות מצידך, או בעובדה שהצוות מתייחס אלייך אחרת כשהגננת איננה ואכן הם מרפים כתוצאה מכך, אני חושבת שהשאלה המרכזית שאת שואלת קשורה לסמכות ולשאלה האם אכן את מצליחה להעביר את הסמכות טוב גם בהעדרה של הגננת. שומעת גם שאת מתוחה מהעניין ולא מספיק בטוחה בעצמך ולכן הכי פשוט זה לדבר עם הגננת על הנושא...באיזשהו אופן במידה ויש לך קשר מספיק טוב איתה. מה את אומרת?אולי למשל היא תוכל לשוחח עם הבנות על כך שכשהיא איננה ואת מובילה אז עליהן להשמע לך כפי שהן נשמעות לה וכדומה... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה