לליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

13/12/2013 | 19:23 | מאת: מאי

ליאת אני מרגישה פתאום ברגרסיה.. לא ראיתי את המטלת שלושה שבועות ולא היה לי קשה אבל פתאום כשנפגשנו לפני כמה ימים התחיל להצטבר אצלי זעם ואני אפילו לא יודעת למה.. ועוד משו שלא קשור, חברה שלי אמרה לי שהיא מתחילה אימון אישי להעלאת הביטחון והיא שמעה על אנשים שזה יותר עזר להם מטיפול פסיכןלוגי.. ופתאום אני מרגישה שעןקפים אותי בתהליך שאני עושה.. ואני כבר מעל שנתיים בטיפול.. אני מבולבלת ומרגישה מוזר :/

היי מאי טבעי שתרגישי כל מיני תחושות כולל רגרסיה וכעס עקב ההפסקה שהייתה לכן. לגבי אימון אישי לפעמים אנשים מרגישים דווקא אחרי תהליכים קצרים יותר שהם עושים איזו קפיצה משמעותית כמו למשל אחרי איזו סדנה אינטנסיבית בת יומיים אבל הרבה פעמים אלו לא תוצאות או תחושות שנשארות לאורך זמן ובאמת עושות שינוי, כך שאל "תקני" כל כך מהר את מה שאומרים לך לגבי אימון אישי. ולא שאני אומרת שזה לא עוזר אני רק אומרת שניתן לדעת אם זה באמת עזר רק אחרי תקופה,ואם מרגישים שמדובר במשהו שבאמת נגע באופן עמוק או שזה כמו איזה פלסטר שמרגיש טוב בהתחלה אבל לא באמת נוגע בסופו של דבר, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה