עלות טיפול- גם לליאת בבקשה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/12/2013 | 14:06 | מאת: מישהי

שלום לכולם... אני קוראת כאן שרבים מהמשתתפים-בעיקר משתתפות בפורום הולכים לטיפול אינטנסיבי של 3-4 פעמים בשבוע. רציתי לשאול את אותם אנשים, כיצד אתם עומדים בזה מבחינה כלכלית? אני מניחה שהמטפלים הולכים לקראת ועושים הנחה בתעריף במקרים שכאלו, אך עדיין מדובר בהוצאה כבדה.. כמה "נחשבת" הנחה הוגנת? האם תוכלו לשתף - בלי לאמר במדוייק כמובן, כמה בערך מקובל לשלם עבור טיפול שכזה? ( לאוו דווקא אנליזה, אלא כל טיפול שמתנהל בתדירות של מעל 3 פגישות לשבוע). אני מניחה שיש גם הבדלים בין אזורים שונים בארץ. ת"א- ירושלים-חיפה וכו'... מאד יעזור לי לקבל אומדן. תודה.

היי מישהי, אני מניחה שמי שהולך לטיפול מספר פעמים בשבוע אכן מקבל הנחה ועלות כל פגישה אינה כמו עלות פגישה אחת בשבוע. אני חושבת שזה בעייתי לקבל אומדן משום שזה מאד אינדיבידואלי הן לאיזור המגורים, הן מבחינת זה שמטפלים גובים מחירים שונים והן מהבחינה הזו שיתכן שזה תלוי גם ביכולתו של המטופל לשלם. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה