שתיקות בטיפול מצד המטפל והמטופל

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/12/2013 | 14:53 | מאת: נטלי

שלום אני סטודנטית לעבודה סוציאלית בשנה ב ואני עושה הכשרה מעשית. באחת מהשיחות שלי עם המטופלת, היו לנו הרבה שתיקות. המדריכה שלי המליצה לי לקרוא על הנושא ושיש מאמרים רבים בכתבי העת חברה ורווחה ושיחות. הבעיה היא, שבחברה ורווחה לא ניתן למצוא מאמר לפי נושא אלא רק לפי שם המחבר או שם המאמר. רציתי לשאול האם ידוע לכם על מחבר או מאמר ספציפי המתייחס לנושא של שתיקות בטיפול? תודה

היי נטלי אני חושבת שאם מחפשים דרך ספריית האוניברסיטה אין בעיה למצוא, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה