לדבר בשמי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/11/2013 | 14:17 | מאת: מיכ

הי ליאת, נערכה פגישה של שיטת ה"כיסא הריק"..או איך שקוראים לזה....היה חזק וקשה, היא ישבה לידי ודברה בשמי.....דברה את הכעס שלי...ואני הרגשתי קרובה אליה יותר מתמיד, הרגשתי שהיא מבינה אותי כל כך...הוציאה את כל מה שאני לא אמרתי מעולם........בחלק מהדברים אני חושבת שלא ממש שמעתי או יותר נכון הקשבתי להם....ועכשיו, הייתי רוצה לדעת איך זה עובד??האם זה כל כך ישנה אם אני אומר בפעם הבאה??? או איך בכלל עובדת השיטה הזו של להושיב מישהו? פתאום בסוף הפגישה ביקשתי חיבוק, והיא נענתה בשמחה, הפעם היה שונה, הרגשתי באמת שאכפת ושיש אמון....הנה הצלחתי לקבל אותו :), אשמח לשמוע גם מאחרים האם התנסתם בשיטה הזו של להושיב מישהו והאם זה הועיל???? וליאת מה דעתך? תודה מראש, מיכל

היי מיכ, אני לא בקיאה מספיק בשיטה הזו כדי לענות לך אולי אחרים פה בפורום יוכלו להוסיף מחוויותיהם. נשמע שרגשית זו הייתה חוויה טובה וגם החיבוק שהגיע בסופה... ליאת

01/12/2013 | 14:15 | מאת: נועה

01/12/2013 | 19:37 | מאת: מיכ

מנהל פורום פסיכותרפיה