קשיים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/10/2013 | 07:44 | מאת: ליה

פתאום הכל נעשה קשה. קשה ללכת לעבודה , קשה קשה.אני מרגישה שחיקה רבה, הטיפול בוהירם קשה לי מה פאשר לעשות? אין עזרה מביטוח לאומי הם לא רוצים לעזור. אבי פתאום בן 88 חלה בצליאק צריך לעוד משהו לדאוג, הכל מלא דאגות ולי קשה עם עצמי.לא יודעת מה מצב אחייני? אני לא מבינה ממה זה נובע? ליאת מה הסיבות. בת 51

היי ליה, קשה בתקופות כאלו להתמודד עם כל מערכות הלחצים. קשה לי מעבר לזה לדעת ממה הכל נובע כי לא מכירה אותך...אבל את מתארת תקופה עם עומסים רבים כך שהקושי מובן... ליאת

04/10/2013 | 12:45 | מאת: ליה

הבוס מאוד מעקם לי, מכופף אותי,דורס אותי, מכה בי במקומות הרגישים, אחרי 5 ימי עבודה בשבוע אני תשושה , אין לי כוחות, ובכל זאת תמיד אני דואגת אם לא יפטר אותי, שנה שביעית, אני תמיד בקונפליקט עמוק רגשי חרד עם הבוס הזה.אני בת 51 אין לי כח להתחיל עבודה חדשה.

מנהל פורום פסיכותרפיה