הטרדה מינית בעבודה וחזרה לחיים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/01/2011 | 20:11 | מאת: יובל

שלום ענבל, שאלתי אותך על כך בעבר. הוטרדתי מינית בעבודה, התפטרתי מעבודתי בעקבות המקרה וכעת אני מטופלת אצל פסיכולוג ובגדול אני מרוצה מהתקדמותם של הדברים. אני מנסה לעשות הפרדה בין מה שקרה ליחסי המין שלי ושל בעלי (אגב אני בת 32) ולא מצליחה. המחשבות חוזרות והמקרה חוזר על עצמו בכל נגיעה. אני מרגישה שאני מדברת בטיפול על זה כבר שנתיים ודברים זזים, אבל לאט..ורציתי לשאול אותך גם מנסיונך? מהו התהליך בטיפול ל"ריפוי"? אני מקווה שזו לא שאלה כללית מידי..תודה רבה

12/01/2011 | 14:57 | מאת: ענבל חזקיה-חלפון

הי יובל אם כבר שנתיים הקשר המיני בינך לבין בעלך נתקל בקושי והטיפול לא עוזר, כדאי לשלב טיפול גופני הרפייתי כלשהו, משהו כמו somatic experiencing, טיפול במים (וואטסו) וכדומה - שיטות טיפול גופניות, מרפות ומרגיעות, שמיועדות לשחרור גופני מטראומות. בברכה,ענבל

מנהל פורום פסיכותרפיה