טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/04/2002 | 18:39 | מאת: יפית

שלום. אני יודעת שביקשת לא לשאול שאלות כלליות מידי אבל לאחר עיון בשאלות ותשובות בפורום אני תוהה, האם כל אדם זקוק לטיפול בשלב כלשהו בחייו, או במילים אחרות, מתי יודעים שהגיע הזמן והמצב לטיפול. תודה

17/04/2002 | 22:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יפית, ההזדקקות לטיפול נקבעת בד"כ ע"י האדם עצמו והיא בעיקר תוצאה של מצוקה, שמהווה את המוטיבציה העיקרית לפנות לטיפול. אנשים הפונים לפורום מבטאים מצוקות, התשובות שאפשר לתת להן הן כלליות למדיי וכמו שנאמר בהודעה הרישמית לגבי כל פורום מומחה, העיצות אינן מהוות תחליף לטיפול מקצועי, המבוסס על הכרות אישית. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכותרפיה