מחפש ללמוד פסיכותרפיה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

26/02/2024 | 13:57 | מאת: עידן

היי יש לי אחיין בן 24 מאובחן עם סכיזופרניה שאני מלווה אותו הרבה זמן ובשנתיים האחרונות שזה הזמן שאובחן אני ממש צמוד אליו המטפלת שלו מדריכה אותי ולימדה אותי המון. ‏אני מעוניין ללמוד בכדי לעזור לו בצורה הטובה ביותר, והמטפלת הפנתה אותי ללמוד פסיכותרפיה, בדקתי בהמון מכללות שמציעות את הלימודים האלו ולא מצאתי עדיין אחת כזו שתעזור לי בצורך שלי. האם תוכלי בבקשה להפנות אותי למקום הנכון ביותר ללמוד ממנו? כוונתי ללימודי תעודה, אין לי תארים אקדמאים

היי עידן נשמע שאתה מאד מסור לאחיין..כל הכבוד.יחד עם זאת כדאי להבין האם זה באמת מה שאתה רוצה לעסוק בו כמקצוע ...זה שונה לעיתים מליווי אישי בדרכ יש צורך בתואר ראשון בעבודה סוציאלית פסיכולוגיה או טיפול באמנות/ ביבליותרפיה/ ישנם מכללות המציעות קורסים בפסיכותרפיה אולי התנאים שם אחרים כגון: רידמן, שילוב, מכללת מגיד אתה יכול לבדוק זאת מולם... בהצלחה! ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה