מחשבות רעות אבחון או סי די

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/11/2023 | 08:25 | מאת: אלי

שלום רב ראיתי שהגבת לכמה אנשים בגוגל יש לי שאלה לפני תקופה סבלתי ממחשבות רעות שאני מאחלת דברים רעים לילדיי, מחשבות שהיו מגיעות לבד ללא כל צורך בהן ! כרגע ברוך השם זה הפחית ולא פוגע בי ביום יום כמו שהיה לא הלכתי לטיפול ולא הובחנתי כחולת או סי די אבל קראתי שמי שלא מטפל באוסידי זה יכל לחזור לו בעתיד האם זה סוג של אוסידי שיכל לחזור ולהתפרץ שוב? למרות שאני מרגישה שינוי שהוא עבר ולא פוגע בי כמו שהיה?

היי אלי אני לא יכולה לאבחן אותך אבל נשמע לפי מה את מתארת שחווית מחשבות טורדניות. שמחה לשמוע שזה פחת...כן זה עלול לחזור אבל במידה וזה חוזר אלי תפני לעזרה מקצועית. הכי חשוב לדעת שיש לה טיפול ואפשר להגיע לקבל עזרה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה