שאלת בנוגע להגדרות ונפש

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/10/2023 | 21:07 | מאת: סובלת

אני אוהבת שכל הקשרים החברתיים שלי יהיו עם הגדרות למשל אני צריכה לדעת שחברה אקס היא החברה הכי טובה או סתם מישהו אני לא יכולה להיות בין לבין כל הזמן אומרים שאני לבן שחור ואין לי אפור אני לא ״נגישה״ הדבר הזה תוקע לי את כל הקשרים החברתיים שלי זה בעיה בכלל? ואיך מטפלים

היי לך קראת לעצמך "סובלת" ונראה שכבר דרך זה את אומרת הרבה.. נשמע שזה גורם לך לסבל מה שתיארת ובעצם אולי מחבל לך בקשרים קיימים או עתידיים. משהו שגורם לך לסבל זה משהו שכדאי לטפל בו ואולי טיפול רגשי יכול לעזור... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה