למה המטפל שלי שוכח להגיד לי דברים חשובים? כמו מסגרת הטיפול אם אפשר לא

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/10/2023 | 11:48 | מאת: NOT_FOUND

זו לא פעם ראשונה שאני נקלע לסיטואציה מביכה וכואבת כי המטפל שלי מתנצל שכח להגיד לי... שכח להגיד איך או מתי אפשר לדבר איתו? לא שואל אם יש לי מחשבות אובדניות. ) למרות שזה על הפרק. ובטוח ששאל אותי... שוכח להגיד לי דברים שאולי ברורים לו. אבל לא לי. וזה קורה לי גם בחיים, ששוכחים לעדכן אותי, לא בכוונה ... שאני מרגיש "מפוספס" נאבד. מתחילים נושא חשוב. נגמרת הפגישה וזה לא עולה שוב. וזה לא עולה. ( מצידו. ואני לא מעלה שוב ...כי עד שאני הצלחתי להגיד....) למה זה קורה למטפל שלי? זו רק טעות אנוש או מעיד על משהו אחר??? על משהו לקוי בקשר? משהו עלי? למה??????

היי לך זו נשמע תחושה קשה ומתסכלת להרגיש נשכח במידה מסוימת או גם מפוספס...אפשר להתייחס לזה מכמה כיוונים. כיוון אחד ...אם זה משהו שחוזר אצלך בחיים כדאי ממש לפתוח את זה כנושא למולו ..זו כבר דרך להנכיח את עצמך ולהראות. כיוון שני הוא שבסוף גם מטפלים הם בני אדם ןעלולים לשכוח :) ועדיין אפשר להגיד לו שזה לא נעים לך וכיוון נוסף גם הוא זו העובדה שכרגע בתוף בתקופה קשה והמלחמה אחת התגובות יכולה להיות גם שכחה ובלבול ועוד.... אצל כל אחד ...אז אולי גם אצל המטפל. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה