משבר אובדני בטיפול. לאחר ניסיון אובדני במהלך הטיפול

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/10/2023 | 12:20 | מאת: NOT_FOUND

המטפל שלי לא הסכים לקבל אותי רק אחרי שנבנה חוזה טיפולי חדש. ) די מובן...)(הוא לא אמר את זה לפני . שאם יהיה ניסיון כזה הוא ינטוש. ) רק אחר כך אמר שזה גדול עליו. ההתנהגות הזו הכאיבה לי מאד. מאז אני מרגיש כאילו אני לא באמת יכול לסמוך עליו ולספר לו הכל. כי אולי הוא יעזוב . והפעם באמת. אני מרגיש שאם אספר לו אתחרט על זה מאד.

היי לך מבינה מאד את התחושות שלך אולי כחלק מהחוזה החדש אפשר לדבר גם על זה...החוויה שאתה רוצה לספר אך גם מפחד? מקווה שבכל מקרה ובודאי ובימים אלו תצליח לקבל עזרה באשר היא ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה