לאחר הפגישה עם המטפל שלי אני מוצף רגשית ממש. ההצפה הרגשית גם פיזית.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/10/2023 | 03:38 | מאת: NOT_FOUND

אחרי כמה פגישות אחת אחרי השניה, לפחות 4, בהם עלה סיפור חיי העצוב . אני מרגיש אבוד , עצוב, ומוצף מאד. רגשית ופיזית ממש. הלילות שלי מסויטים. רב היום אני טרוד מחשבות זיכרונות וזה משתלט עלי כמעט... אני ממש מתאמץ לתפקד כרגיל. ללכת לעבודה. לשחות. למה סיפרתי??? זה רק כואב. ומשתק. בכלל, מה הקטע בלספר???

היי לך השאלה ששאלת מאד חשובה... לפעמים כשמדברים עולים תכנים לא פשוטים מצטרפים לכך רגשות לא פשוטים בייחוד אם הפגישות הן ברצף... בתחילה זה מאד כואב אבל בהמשך אולי תרגיש שהדיבור הקל דווקא על הכאב וזו בעצם המטרה...שבהמשך תתיה הקלה כי הדיבור מאפשר לנפש לעבד את הדברים התכנים והרגשות בתקווה לימים טובים ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה