המורה שלי לא זיהה אותי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

28/06/2023 | 00:43 | מאת: רונית

שלום אני בת 43 בבית הספר היסודי היה לנו מורה אהוד וחביב על התלמידים לימד אותנו מכיתה ג עד כיתה ח ויש לי זיכרונות טובות ממנו וכל הכפר מכיר אותו הוא כבר בן 70 ויצא לפנסיה היה מורה בבית הספר יותר מ 40 שנה במפגשים עם בנות כיתתי אנחנו מדברות עליו הרבה בקיצור מאז שסיימתי כיתה ח לא ראיתי אותו הרבה רק באירועים בכפר וגם מרחוק ולא זכיתי לדבר איתו אתמול הוא הביא משהו לאבא שלי אני הייתי בחצר אז הוא אמר שלום שאל אותי את הבת של ? מה השם? בת כמה את? כל כך נדהמתי ונעלבתי שהוא לא זיהה אותי האם זה בסדר? אמנם עברו 30 שנה מאז שהוא לימד אותנו אבל אני זוכרת הכל כאילו שזה אתמול

היי רונית מבינה את ההרגשה שעולה.עלבון כזה של השאלה למה לא זיהה, ביחוד שבשבילך זה לי ואת זוכרת אבל יכולות להיות הרבה סיבות לכך שחלקן לא קשורות כלל אלייך לעובדה שלא זיהה להעלב כמו כל רגש אחר זה תמיד בסדר כי אין דבר כזה רגש "רע"...העניין איך את עוברת את זה ולא נשארת רק בעלבון ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה