להתנתק רגשית מהטיפול בין הפגישות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

13/06/2023 | 12:07 | מאת: NOT_FOUND

אני אוהבת את המטפלת שלי מאוד מאוד מאוד הטיפול פורה ומביא הצלחות הבעיה שלי שהאהבה הזו מלווה אותי בין הפגישות ומשגעת אותי לגמרי אני חושבת עליה יותר מידי המון כל הזמן וזה תופס לי את כל הלב והכמיהה הזו לפגוש בה וליצור אינטראקציה איתה מעבר לטיפול - בגלל שזה כמיהה לא מציאותית משאירה אותי מרוקנת ועצובה איך אני יכולה להתנתק ממנה לחלוטין בין הפגישות? לאהוב אותה רק בפגישות - ובין לבין לשכוח ממנה?

היי :) בחרת כינוי מעניין. הכמיהה בין לבין מאד מובנת ונשמע שלעיתים גם מכאיבה. חושבת שהנסיון להתנתק מזה, לא לחשוב או לשכוח הוא לא באמת אפשרי וגם לא בטוח שרצוי...חלק מכוחו של טיפול זה דווקא מה שקורה ונחווה בין הפגישות. הכמיהה הזו גם מלמדת על הקשר שנוצר בינך לבין המטפלת וזה טוב ומשמעותי מאד. העניין הוא איך בין הפגישות את יכולה אולי להרגיש אותה איתך וגם להרגיש את האהבה אליה וממנה גם כאשר אתן לא מדברות. האהבה זו והקשר יכולים למלא ולא רק לרוקן... מרגיש לי שכדאי שתדברי איתה על זה זה גם יעזור... טוב לשמוע שהטיפול משמעותי לך. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה