מה עושים בטיפול קוגניטיבי התנהגותי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/05/2023 | 13:34 | מאת: רינת

הרופא שלי הציע לי לעשות במרפאות טיפול קוגניטיבי התנהגותי. יש לי קצת חרדה מהטיפול הזה. אף פעם לא התנסיתי בטיפול הזה. רציתי לשאול מה עושים בטיפול קוגניטיבי התנהגותי ואיך אני יכולה לצאת מחרדה מהטיפול אשמח לעצה מכם אני מודה לכם מקרב לב

היי רינת האם את יודעת לומר ממה החרדה בדיוק? בכל מקרה בטיפול כזה עובדים על דפוסי חשיבה ודרכי התנהגות שנוצרים סביב קשיים או בעיות ממוקדות. המטרה היא לראות את הקשר בין מחשבה- רגש- פעולה ולעבוד על שינוי. זה ממש בגדול... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה