אשמח לעצה שלך ליאת..

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/04/2023 | 23:59 | מאת: עומרי

שלום ליאת רציתי לשתף אותך בהרגשה שלי איבדתי אימון בהמון דברים בחיים אבל חלק מהם זה טיפול ריגשי כל מטפלת שאני מגיע אליה בשנה האחרונה טוענת או שאני לא מאוזן תרופתית מספיק או ש חבל להמשיך טיפול ושהם חושבים שאני צריך מסגרת יותר מכילה תכף אני אמור להיכנס לטיפול חדש אבל המחשבות השליליות שלי ישר גורמות לזה להראות מיותר ולמרות שאני כל כך צריך את זה אם זה להיות מונח במציאות יותר ואם זה העייותי חשיבה ואם זה הפחדים שיש ובאמת רוצה לתת אמון אבל יוצא לי שאחרי טיפול הנושאים שעולים גורמים לי בלי שליטה להחצין רגשות ולהיות יותר עצוב או יותר כועס אני מאובחן כ פוסט טראמותי ו ocd אני מודע לקושי אבל רציתי לשאול איך אני מחזיר לעצמי את האמון ובאמת סומך ש טיפול cbt יכול לעזור כמו שמומחי הפסיכיאטרים רשמו וביקשו שאעשה תודה אשמח להערכתך ולתשובה.

היי עומרי אני מבינה את התחושה שאתה לא סומך אבל אולי ניתן לראות זאת אחרת. יש את המלצות הפסיכיאטרים ויש המלצות של המטפלים הרגשיים . לא תמיד יש הסכמה על ההמלצות. הייתי מציעה לך לראות את ההמלצות של הפסיכולוגים לא כנגדך ולא כמשהו שאומר שאי אפשר לסמוך אלא הבעת דעתם הכנה והמקצועית לגבי השאלה באיזה אופן יוכלו לעזור לך. בדרך כלל כאשר מדובר ב ocd ההמלצה היא שילוב של טיפול תרופתי יחד עם cbt בכל מקרה אני מניחה שאולי דווקא אם תנסה כן להקשיב לאחת ההמלצות אולי כן תגיע למקום שבו באמת יוכלו לעזור לך. הרבה בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה