בהמשך לפרידה כואבת מהפסיכולוגית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

12/01/2023 | 22:13 | מאת: לא נותן לי שוב להכנס בתור לין אבל זאת אני שוב

תודה ממש על תשובתך עזרה לי מאד אבל השאלה שלי אם ללכת שוב לפסיכולוגית כי בטיפולים שהיו לי עכשו זאת אומרת עם הפסיכולוגית הקודמת אז הייתי ממש תלותית עליה וזה כל הזמן הפריע לי אני לא יודעת מה זה אובססיה אבל כל הזמן הייתי מסתכלת בגוגל עליה וקראתי מיליונים פעמים את ההודעות שהיא כתבה לי בקיצור מקווה שהבנת... וגם כל הזמן הייתי חושבת עליה ורוצה להתקשר אליה ורוצה להראות לה כמה אני מסכנה כדי שישאירו אותי במסגרת... ובגלל זה אני לא יודעת אם זה יהיה לי טוב ללכת שוב לטיפול כי אם אני לא בטיפול אז אין לי אפשרות ל'התמסכן' !! ולהיות תלויה על מישהו! שזה מאד מאד קשה לי שזה ככה היה , כל הזמן הייתי מנסה להפסיק עם זה ללא הצלחה הרגשתי שמשהו חזק דוחף אותי לעשות את זה בלי רצוני...זה נשמע מוזר אבל באמת ניסיתי להפסיק לחשוב עליה ולא לחשוב כל הזמן אם אני מרגישה גרוע מספיק בשביל שאתקשר אליה (כי אמרה לי באמת שאם אני מרגישה צורך אז אני יכולה להתקשר ולשוחח איתה ואני הרגשתי נעים רק אם היה לי מספיק סיבה בשביל זה) אז אם תוכלי לענות לי אם בכל זאת כדאי לי ללכת לטיפול. אשמח מאד תודה ענקית!

היי לין מבינה את ההתלבטות, לא קל להרגיש תלות שמרגישה כ"שולטת " עלייך. אני עדיין חושבת שכן, כדאי ללכת לטיפול אבל די בהתחלה לדבר על חווית התלות שאת כבר מכירה.. שנוצרת אצלך בעקבות קשר טיפולי. יש לה כנראה משמעות והיא מספרת משהו שחשוב להבין... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה