אני מרגישה שהחיים שלי תקועים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

15/12/2022 | 12:18 | מאת: רחל

אני מרגישה שהחיים שלי קצת תקועים: 1. מבחינת עבודה - אני עובדת עם לקוח פרטי בתכנות - לא מממשת מספיק את היכולות שלי. אין לי הרבה תקשורת בעבודה וזה מנוון את הכישורים החברתיים שלי שגם ככה לא משהו.. אבל זו עבודה נוחה חבל לי לשנות 2. מבחינה חברתית- כמעט אין לי קשרים חוץ מאחיות ואמא ילדים ובעל 3. מבחינת דימוי עצמי- לא מרגישה טוב עם עצמי, לא שמחה, בגינה קשה לי התקשורת עם חברות לא יודעת מה לעשות, איך מתקדמים? תודה רבה

היי רחל כתבת שלושה דברים אבל הם באמת קשורים אחד לשני. נשמע בכל הדוג שנתת שחסרים לך קשרים קרובים ואינטימיים יותר ואת צודקת...כדי לייצר כאלו קשרים צריך דימוי עצמי מגובש ןעמיד... אני שומעת במה שכתבת יכולת למודעות עצמית ותובנות וזה מעיד שתוכלי להעזר בטיפול רגשי שיכול ממש לעזור בנושאים שכתבת ... מה דעתך? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה