יש לי שאלה לגבי קבלת רגשות ולמה זה לא עובד לי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

26/10/2022 | 14:18 | מאת: שלומי

למה תמיד שאני נכנס למצב שאני מרשה לעצמי להכיל רגשות כאילו לקבל אותם מחשבות רגשות התנהגויות כפיתיות תמיד שאני מתאמן על זה זה מגיע למצב של התפוצצות שהמוח משנה את הפקודות שלו ואין לי אפשרות להמשיך להשלים עם הנוכחות של רגשות כמו שלמדתי ב CBT דרך סרטונים והאינטרנט אין לי אפשרות ללכת לטיפול הלוואי והייתה לי אז גם שאני מנסה לעשות חשיפה לעלות את הרגש זה תמיד מגיע לשלב שהמוח לא מסוגל יותר אני סובל מ OCD טיקים מוטריים אבל אצלי זה כנראה מולד יכול להיות אני לא בטוח אבל אני עברתי ילדות רגשית לא בריאה היום אני בן 29 תמיד ניסיתי לקבל את כל העניין הרגשי ולהשלים איתו לא הולך לי תודה רבהה!!!

היי שלומי זה מאד קה לקבל ולהכיל רגשות של עצמנו לעיתים קרובות, ביחוד כשמדובר על רגשות שאותם אנו חווים כלא נעימים . קשה במיוחד זה להכיל מחשבות כפייתיות יש אפשרות לפנות לטיפול דרך תחנה של קופ"ח או של משרד הבריאות ואזזה ללא עלות או עלות מוזלת...אולי שווה לבדוק ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה