ד"ר ג'יקל ומיסטר הייד

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

19/09/2022 | 19:17 | מאת: אורי

שלום. אני נשוי 13 שנה לאישה מדהימה. 3 ילדים משותפים ואהבה עד השמיים. לפני כשנה אישתי התחילה להשתנות. פגעה בי ללא כל סיבה, כל דבר קטן האשימה אותי גם שאני כלל לא קשור לדבר. דיברה רע מאחורי גבי, כמעט בגדה בי, הגישה תלונת שווא למשטרה נגדי ואפילו הוציאה מאחורי גבי הפניות עבורי לרופאים פסיכיאטרים. אני מאוד אוהב אותה ובתוך תוכי יודע שמשהו עבר עלייה. אישתי רוסיה שהתאזרחה. קרוביי אומרים שהכל מתוכנן, ובאמת נותרתי ללא כסף והדירה שלנו במחיר למשתכן שזכינו לא ברור מה עתידה. היא מאוד קשורה לאמא שלה, וכל דבר שאמא (גרה ברוסיה)שלה מבקשת אישתי עושה. אני לא רוצה לנחש ולהגיד שיש קשר. אחרי כל טעות שלה אישתי בוכה, מתנצלת ומודה בטעות, אך קשה לה להאשים את עצמה ולכן חוזרת על טעויותייה. החיים שלי נהפכו לסיוט, היא לא מוכנה לשום טיפול. אפילו יעוץ זוגי היא מסרבת כי היא חוששת מרופאים. השאלה היחידה שמציקה לי... האם זה בכוונה בכדי לזכות בחיים הטובים יותר בישראל או שיש לה בעיה רפואית? למה ואך היא הסתירה את זה 12 שנה?. תודה

היי אורי שומעת מהאופן שכתבת את הכאב ואת חוסר האונים למול המצב. שומעת גם הרבה תהיות וסימני שאלה על כל השינוי , ההדרדרות וגם הקושי של להבין למה ואיך הכל השתנה. אני לא יכולה לענות לך מהן הסיבות,לא מכירה אותה או אותך...אבל בהחלט מבינה מאד את המצוקה. אולי אם היא לא מסכימה לטיפול זוגי תנסה אתה לפנות לטיפול בשבילך ושם אני חושבת שיהיה אפשרי לעזור לך להבין הרבה יותר וגם תקבל תמיכה ... שנה טובה ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה