התקף חרדה שהתחיח פתאום מלץ דם גבוה ניסו להתאים לי כדורים...הייתי מטופ

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

01/08/2022 | 13:56 | מאת: חרדות

לאחר שהרגשתי לחץ בחזה וכל הבדיקות היו תקינות מלבד לחץ דם גבוה בלילה נכנסתי לחרדה אולי בגלל הכדורים שלקחתי.....שנים לקחתי ציפלרקס ולורין חצי כדור וחייתי איתם בשלום....הורידו לי את התרופות נגד חרדה ונתנו לי מירו 30 ללילה שעדייו כנראה עדיין לא משפיעה שאלתי היא היות ואני לא לוקחת ציפלקס ולורין בגלל המירו....אני בחרדה איומה....האם אפשר לקחת כדור לוריוון כי ממש בחרדה....תודה

היי לך השאלה שלך צריכה להיות מופנית לרופא שנתן את הכדורים זה הכי נכון. באופן כללי יכולה לומר לך ששינוי תרופתי בהחלט יכול לעורר חרדה. לגבי התרופה הספיציפית שכתבת כאמור פני לרופא שנתן לך אותה לשאלה זו. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה