מה משמעות המבטים המוזרים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/07/2022 | 18:38 | מאת: אורחת

שלום כשאני נפגשת עם בנות אם זה אירוח או ביקור או סתם מפגש אני נתקלת באחת או שתיים שנועצות בי מבט במהלך השיחה וכשאני מנסה להיכנס לשיחה נותנת אזשהו הערה או שואלת שאלה הן עונות בזילזול חלק מהבנות אני מכירה מקרוב וחלק מרחוק מה פשר המבטים זה נותן לי תחושה לא טובה

היי אורחת קצת קשה לי לדעת ממה שכתבת על מה מדובר. אני יכולה לשאול שאלות שאולי יכולות לעזור לך להבין. האם היה לך איזשהו ארוע עם חלק מהבנות? האם מדובר על תחושה שאת מרגישה גם במקומות אחרים? כאמור, קשה לי לדעת מה הרקע והתשובות שתעני לעצמך או גם פה, יכולות אולי לעזור ... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה