מחשבות טורדניות ? Hocd?

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

29/06/2022 | 19:36 | מאת: Noa

היי ראיתי כמה תשובות ושאלות בנושא hocd מרגישה מאוד שיש לי הרבה מהתסמינים, בקצרה, כל חיי נמשכתי לגברים לאחרונה החלו מחשבות האם את לסבית? האם בהכחשה? וכו השאלה* האם התסמין הנוסף הוא * ממש לחשוב שאני כזו? ולהגיד ״כן בטח הדחקתי ואני לסבית״ בקיצור האם זה ממש יכול להרגיש ממשי שאתה כזה ? וכשאני עם חברות זה כזה אה אני אולי אוהבת אותן אולי אני אמורה לאהוב? וזה מעצבן ממש

היי נועה אני יודעת שלפעמים זה מרגיש מן מקום בטוח כזה למצוא אבחנה לעצמך אבל אבחנות אינן ניתנות בקלות ובטח שלא לאחר שאלות מעמיקות. בעיסוק בזהות מינית באופן שמרגיש חודרני יכול להיות קשור לשאלות אמיציות לגבי זהות מינית או תגובה למשהו שקורה בחייך שכלל שאיננו קשור לזהות מינית. זה יכול להיות אפילו ביטוי לחרדה ממשהו או דרך לא לחשוב על דברים אחרים (לא מודעת). כן זה יכול להיות גם חלק מנטיה למחשבות טורדניות. הענין הוא לטפל בחלק שקשה וזה הענין שבאמת קשה להיות עם מחשבות טורדניות חוזרות ונשנות. אני לא יודעת בת כמה את לא כתבת.. אבל אולי לשקול לפנות לטיפול שמאד יכול בהרגשתי לעזור לך להבין ולהרגיש טוב יותר בסופו של דבר. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה