דראליזציה/אשליה/שכנוע עצמי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/02/2022 | 20:54 | מאת: יאנה

שלום, לפני כשבוע הכנסתי לעצמי לראש שאני מרגישה תחושה של דריאליזציה , שכנעתי את עצמי עד כדי כך , שכבר במשך שבוע אני רואה את העולם בצורה מוזרה . איך אני יכולה להפסיק את האשליה הזאת שהמצאתי לעצמי ?

הי יאנה לפעמים כשקוראים יותר מדיי על כל מיני אבחנות אז הנטיה היא להרגיש שסובלים מהם. אני מציעה לנסות לא לאבחן את עצמך אלא יותר לנסות להרגיש מה שעובר עלייך. דהריאליזציה לא מתרחשת דרך שכנוע עצמי. קצת נשמע לי שאת בחרדה ואם את מרגישה לא בטוב לפנות לעזרה מקצועית... מקווה שאת יותר בטוב כבר... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה