הרגשה של כבדות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

30/12/2021 | 16:44 | מאת: דן

אני אדם מובטל שיוצא מהבית רק שצריך ומרגיש סוג של עצלנות בדברים של לנסוע לבתי קפה / פעילות גופנית ונראה לי שיש גם קצת סטרס בגלל שצריך לחכות הרבה זמן לאוטובוס מה הפתרון לסיטואציה הזאת

היי דן אנחנו לא מכירים אך רק ממה שכתבת ניתן לשמוע שאולי זה לא עצלנות. בכלל ובאופן כללי כדאי לא לדבר לעצמנו לא יפה :) אלא ממקום יותר של חמלה. למשל אם אתה אומר לעצמך : אני עצלן אולי כדאי במקום זה לשאול את עצמך קצת כמו שעשית פה בפורום "מה גורם לי להרגיש ככה"? קושי לעשות דברים שמיטיבים איתנו כמו פעילות גופנית או יציאה החוצה למפגש יכול להצביע על תקופה פחות טובה . אולי קרה משהו לאחרונה? אתה מדבר גם על סטרס אז גם כאן הייתי שואלת. האם זה בדרך כלל ככה? האם רק לאחרונה? ממה בדיוק אתה חרד? האם יש עוד חרדות? וכמובן שאם אתה ממשיך להרגיש קשיים תמיד ניתן לפנות לקבלת עזרה נפשית. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה