שאלה ..................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/12/2021 | 13:26 | מאת: יונית

אני הולכת פעמיים בשבוע מטעם לשכת התעסוקה לאיזה סדנאות שעוזרות לי לחפש עבודה , יש סדנא מסויימת שלא מתאימה לי ,בגין כך שאני לא יכולה להתרכז כשיש אנשים סביבי , מהון להון ביקשתי מהמאמנת האישית מספר פעמים שתוציא אותי מסדנא זו בגין כך שהיא לא תורמת לי , ובתגובה לכך היא מסתגרת בחדרה כשאני באה , דהינו - בשעות שהיא יודעת שאני צריכה להגיע, דלת חדרה סגורה , ואותי זה מאד מעליב ומאד פוגע ולדעתי זה גם לא התנהגות מקצועית , ומה אני למדה מכך? שעולם הטיפול והאימון שדורש מאנשים להתמודד עם קשיים ,הוא בעצמו לא יודע להתמודד עם קשיים ,הרי לסגור דלת זה לא התמודדות ,זו בריחה , וזה גם לא מקצועי ומאד מעליב ,ורציתי ללכת לטיפול , אך אחרי שראיתי התנהגות זו , ירד לי החשק , זה מוציא שם רע לכל עולם האימון והטיפול , שהם אומרים לנו להתמודד והם בעצמם לא יודעים להתמודד ויתרה מכך מתנהגים כמו בגן ילדים ,סוגרים דלתות ... ושאלתי היא מה דעתך עלי לעשות .

היי יונית האם יש לך עו"ס שמטפלת בך? מטעם בטוח לאומי או לשכת התעסוקה? אולי תפני אליה? קשה לדעת ממה שכתבת מה ממש קורה אבל יש לי הרגשה שזה יכול לעזור ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה