מה דעתך בנידון הזה ?

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/09/2021 | 21:36 | מאת: אייל

שלום ליאת !!! את צודקת בתגובתך .אך אני זקוק לטיפול שממוקד לחרדות שלי ולאובססיות שייש לי מה שנקרא סיביטי ויש לי המלצה על מטפלת טובה שתיקח לי כ 250 שח . הומלץ לי להתחיל כמה חודשים ובעזהית נראה את ההתקדמות . אכן כן אני במסגרת דיור מוגן בעיר חרדית . לא קל לי אבל אני מנסה בשם השם נעשה ונצליח לילה טוב .

היי אייל אני שמחה לשמוע שאתה מתחיל טיפול הכי חשוב כאמור שאתה מנסה ומשתדל מאד לעזור לעצמך ומנסה גם להקשיב למה שמתאים לך. הלוואי שיצליח :) ליאת

06/10/2021 | 23:12 | מאת: אייל

שלום ליאת !!! לגבי הטיפול עליו דיווחתי עדיין איני מתחיל איתה כי העלות עבורי היא תהיה גבוהה לחודש . ואני אפנה למרפאה בריהנ" שם יש מטפל שאני רוצה אותו הוא מומחה וטוב . רק צריך למלאות טפסים ולאישור של קופ"ח ואני חושש שחלילה לא יאשרו לי סתאם ככה פחדים כאלו .... וזמן המתנה כ 4 חודשים אני מסכים לחכות מתוך תקווה שיאשרו לי בעזהית . אגב אין לי קשר עם המטפל איתו הייתי ב 3 השנים האחרונות .. ככה נותק הקשר כנראה מצידי ורציתי לשאול אותך מה ואיך היית מציעה לי לדבר ומה לומר לו אני גם חייב לו כסף .. ואין לי זמן להיפגש איתו . תודה ולילה טוב לך

מנהל פורום פסיכותרפיה